2013. augusztus 29., csütörtök

Inkább Eta



- Kérem, a hangjelzés után lassan és érthetően mondja el a teljes nevét. Bíp.
- Somoskői Béláné Etelka. Eta.
- Kérem, a hangjelzés után válaszoljon tisztán igennel az alábbi kérdésre: Ugye Ön a saját szabad elhatározásából hívta az emelt díjas telefonszámot, és a hívás valamennyi költségét szándékában áll kifizetni?
- Igen.
- Máris kapcsoljuk a kiválasztott médiumot, a kapcsolásig türelmét kérjük.

 ...

- Üdvözlöm Etelka a harmónia, a tisztesség, és a békés orvoslás szentélyében. Fery Wonder vagyok, tisztánérző, valamint atlantiszi fényjáró. Önnek szükségtelen bármit is mondania Etelka, valamennyi problémáját, kérdését, örömét és bánatát látom és érzem, ezen a tudatommal feszesen tartott dimenziókapun keresztül.
- Ööö...Inkább Eta.
- Bizonyára Ön is érzi a kettőnk közé kifeszült fényhúrt. Kérem nézzen mindkét szemével a jobb szemembe a képernyőn, hogy agyféltekés energiával stabilizáljam az elméjét, Etelka.
- Inkább Eta.
- Izolációs szekvenciával asszimilálom a pajzsmirigyét, mert rendellenességet érzek mögötte. Tegye csak kérem a bal tenyerét a hüvelykujjával felfelé oldalt a térdkalácsára. Ugye néha szokatlanul forrónak érzi a kávét, Etelka?
- Inkább Eta.
- Rendben. Vegyen egy mély levegőt orron át, és amikor megvillantom a szemem, mondja hangosan, hogy zsömle. Interferencia lesz a keresztszalagjainál, de nem porcos. Nem lesz gondja vele többet, Etelka, megígérem Önnek.
- ... Inkább...Eta...
- Meghiggadok egy pillanatra. Engedje meg kérem, hogy kommunikáljak a belső erőmagommal, Etelka. Ez kvantumtechnika, eltart pár percig, de ezt a léleksokkot, amit a kilégzésén hallok, nem tudom mással kezelni. Arra kérem addig, hogy hozzon egy régi párnát. Köszönöm. Tartsa kérem a vonalat.



- Itt vagyok, Etelka, köszönöm a türelmét. Megerősítést kaptam az erőmagomtól, hogy Ön egy fiatalkori aurakisiklástól érzi hidegebbnek a jobb mellét. Arra kérem, hogy a régi párnát szorítsa közvetlenül a mezítelen mellkasához, és amikor a körmömmel koppantok a szemfogamon, hirtelen dobja el a párnát, és kiáltsuk együtt, hogy NEM! Ezzel levesszük a mágiát, Etelka.
- Inkább Eta.
- Nagyszerű. Végezetül azzal szeretném megköszönni Önnek a kezelést, Etelka, hogy rituálisan egy ősi, úgynevezett damaszkuszi hordóba szellentek, amivel az ártó szellemeknek mutatom meg, hogy nem térhetnek vissza Önhöz, mert mától én, Fery Wonder vigyázok Önre, és valamennyi bárányomra, aki megtisztel a hívásával.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése