2018. április 6., péntek

Magyarok magyarok ellenAhogy előző posztom végén jeleztem, az igazi rombolás ott domborodik ki és ott mutatkozik meg Magyarországon, hogy a magyarok mára szinte magától értetődően, évtizedes távlaton, kibékíthetetlenül több részre szakadtak és egymás ellen fordultak. Ma már nem ott tartunk, hogy a haza nem lehet ellenzékben (2002), nem ott tartunk, hogy van a magát polgárinak nevező oldal, és mindenki más, akiket utál, megvet és nem tart magyarnak, hanem mára van a Fidesz és tábora, és vannak a többiek. A többiek, akiket a fideszesek egyszerűen nem tartanak magyarnak. Ha létezne olyan, hogy őszinte közvélemény-kutatás, és ott léteznének tökös kérdések, akkor kiderülne, hogy több millió olyan magyar van, aki más magyarokat szó nélkül lelőne, bebörtönözne, és ezen a skálán található válogatott egyéb szörnyűségekkel illetne. Nem túlzás kijelenteni, hogy abból a típusból is százezres nagyságrend van, akinek ehhez elég lenne annyit mondani, hogy nem szeretem a fideszt, hogy ellenzéki vagyok, a többiről (cigány vagyok, meleg vagyok, zsidó vagyok) nem is beszélve. Az emberek rettegnek, tudatlanok, és agresszívak, méghozzá nem marginális kis létszámban. Nagy baj van, és nem lehet szó nélkül végignézni azt, ahogy a magyarok véglegesen egymás ellen fordulva habzó szájjal fröcsögnek egymásra, habzó szájjal őrjöngenek, és közben elmondják, hogy hallatlanul békétlen hely lett ez az ország, és ez kérem érthetetlen.

Legyen egészen tiszta a dolog: nem a migránst, nem az ENSZ-t, nem Sorost, és nem az elképzelt háttérhatalmat utáljátok, kedves nemzettestvéreim. Tőlük csak féltek. Aki(ke)t igazából utáltok, gyűlöltök, megvettek és kiirtanátok, azok a "másik" magyarok. Azok a magyarok, akik szerintetek a fenti listát etetik, éltetik, életben tartják, behívják ide ellenetek. Nem Soros az, akit pofán akartok vágni, nem Soros az, akit elzavarnátok ebből az országból, nem Soros az, aki ellen utcára mentek, nem Soros az, akivel nap, mint nap őrjöngve veszekedtek az interneten álnéven. A saját honfitársaitok azok, akivel mindezt teszitek. A többi magyar, akiről elmagyarázták nektek taktikusan, szisztematikusan, és aljas módon, hogy az oka, eredője, okozója minden nyomorotoknak. Ők azok, akiket ennyire gyűlöltök.

Legutóbb 80 éve, a II. világháború kitörése előtt gyűlöltétek egymást ennyire intenzíven, ennyire napi szinten, ennyire pontosan kimérve és ennyire konkrét ügyek mentén, kedves magyarok. Legutóbb is faji alapon választottak szét titeket, és legutóbb is "világnézeti" alapon hagytátok magatokból előcsalni a fröcsögő állatot, amikor egymás ellen fordultatok, és úgy gondoltátok, hogy az egyik magyar életének békéjét és nyugalmát a másik magyar teszi tönkre. Hogy az egyik magyartól a másik veszi el a jövőjét és az egyik magyar létezése a másik magyar miatt van folyamatos veszélyben.

Sírnivalóan ostoba, szégyenteljesen egyszerű gondolkodás ez, és az egész ország szégyene, hogy ezt az érzést, gondolkodást, ezt a viselkedést ennyire gyakran, ennyire egyszerű eszközökkel elő lehet rángatni a lelketekből, és ennyire boldogan merültök el ebben a mocsokban. Botrányosnak tartom, hogy a magyart magyar ellen fordítani egyszerűbb, mint a kutyát a macska, macskát az egér ellen. Botrányosnak tartom, hogy lassan mindegy, hogy háború vagy béke van, jólét vagy szegénység van, 20. vagy 21. század van, ezekkel a szélsőjobboldali eszközökkel ennyire prímán, hatékonyan, gördülékenyen és folyamatosan be lehet szopatni az ország nagyobb részét. Elviselhetetlennek tartom, hogy ez az ország soha nem tanul semmiből, ugyanazokat a hibákat tapossa újra és újra, ugyanazokat az alulról jött, súlyos személyiségzavarral küszködő önjelölt megváltókat emeli fel és nevezi ki messiásnak, és követi őket a mocsokba, a romlásba, a szégyenbe.

Undorítóan szánalmas bizonyítványnak tartom, hogy ennyire könnyű ráparancsolni a magyarokra, hogy válasszanak ki maguk közül bizonyos magyarokat, akiket többé nem tekintenek magyaroknak, hanem zsidónak, libsinek, migránsnak, migránssimogatónak, vagy rendszerellenségnek kell őket tekinteni, és a fafejű barom bazmeg nem gondolkodni kezd, hogy hé egy pillanat, hanem minden kétség nélkül bólogatni kezd, hogy nahát TÉNYLEG, ezek nem is magyarok! Ezek ellenségek. Ezek árulók. Ezek mocskok. Ezek ránk támadtak. Hogyhogy eddig nem vettük észre?!

Rátok a hatalom támadt, agyatlanok. Rátok a saját kisszerű, aljas gondolataitok támadtak. Rátok az irigy, buta, alapvető összefüggéseket is felismerni képtelen elszigetelt ostobaságotok támadt. Rátok a saját zsigeri gyűlölködésetek támadt. Az támadt rátok, ami 1000 éve mindig rátámad a magyarokra, amikor össze kéne fogni, amikor az élet alapvető minimumait (szeretet, tisztelet, együttműködés, lojalitás, stb) kéne meghatározni. Rátok a kirekesztő, rasszista, gyűlölködő, fröcsögő gondolataitok támadtak. Nem a zsidók 80 éve, nem a cigányok 15 éve és nem a migránsok ma. Nem a civilek, nem a diákok, nem a melegek, nem a polgárjogi aktivisták támadtak rátok. Nem Európa, az ENSZ, a németek, az amerikaiak, a zöldek, a kékek, meg a páros ujjú patások támadtak rátok. Rátok a saját hataloméhes politikusaitok, és a diktatúra párti, a kirekesztő, zsarnoki, igazságtalan énetek támadt. Rátok a magyarok legrégebbi betegsége támadt, amelyik mindig azt diktálja, hogy a magyar akkor lesz boldog, ha szétbassza a másik magyart. Ha nem egy általánosan élhető, szerethető és elfogadható Magyarországot teremt minden magyarnak, hanem kiválasztja, ki tekinthető magyarnak, és a többit eltapossa. Ha gyűlöl, ha feljelenti egymást, ha kárörvend, ha elpusztít mindent maga körül, ha nem gondolkodik, hanem indulatból, aljas szándékból, önérdekből és a közösségi érdeket leszarva megy előre, és rombol. Ha neki jut egy forint, akkor nem gond tíz forintot ellopni máshonnan. Ha egy havernak jó lesz, nem gond tíz parasztot tönkretenni érte. Ha egy üzlet ellopható, megéri száz másikat bezáratni érte. És nem érted, hogy miért megy tönkre ez az ország, mert azt sem érted, hogy éppen tönkremegy.

Nem érted, hogy nekünk itt együtt kell működni, mert így is kicsik, szegények, jelentéktelenek, elmaradottak vagyunk. Te elmagyarázod majd nekem, hogy nem vagyunk elmaradva, mert a Nobel-díjasaink (akiket elkergettél itthonról), és az Olimpiai bajnokaink is bezonyám. Hát nem, kedves magyar testvérem. Olimpiai bajnokokból még senki sem épített országot. Országot átgondolt közösségi, gazdasági, társadalmi, politikai rendszerekből, együttműködésből, közös elvárásokból és közös minimumokból lehet építeni. Nem abból, hogy 16 éves gyerekeket bírságoltok, civileket üldöztök, ezermilliárdokat loptok, saját ügyészeitek vannak, nem abból, hogy ti vagytok az ember házából kiszűrődő zaj az Állatfarmból, amit úgyse olvastál, mert bunkó vagy. Nem abból lehet országot építeni, hogy a lakosság 85%-át jobbágynak, szolgának és/vagy ellenségnek tartod, a többi meg a kiszolgáló személyzete a mocskos rendszerednek, amelyik magyart magyar ellen fordít, amelyik ellenségnek ordítja a honfitársaidat, amelyik szerint nem érdemli meg az életet, aki nem nektek tapsol.

Abból nem ország lesz, hanem szemétdomb. Abból nem hogy megbocsátás, újrakezdés, építkezés nem lesz soha, abból csak további lecsúszás és széthúzás lesz. Mert nem érted meg, hogy ha mindenki másnak rossz, akkor neked sem lehet túl jó. Azt hiszed, hogy ha elég nagy geci vagy, akkor majd bevesznek téged is abba az ötezer emberből álló körbe, aki hülyére gazdagodik most éppen. Mert nem érted, hogy oda egy nagyon pici ajtó vezet be, és egy irgalmatlan nagy kapu vezet ki. És nem érted, hogy aki ott bent van, az retteg, az kussban szolgálja ki a hatalmat a koncért, az reménykedik, hogy elég sokat tud összegereblyézni, mielőtt kivágják onnan, és reménykedik, hogyha kivágják, nem veszik el mindenét és zárják börtönbe. Mert nem érted, hogy működik az egyszemélyi hatalom, és nem érted, hogy az ott nem a vágyni való gyönyörű élet, hanem az a kis-, és nagystílű bűnözők és elvtelen rohadékok gyűjtőhelye, akiket nem akarsz irigyelni, mert nekik nem jó. Hiába vannak hatalmon, hiába övék az egész ország, egyszer ők is el fognak számolni az életükkel, és legkésőbb akkor rá fognak jönni, hogy kizárólag a pénzért és hatalomért azt vállalták, hogy szar szemét emberek között élik le és pazarolják el az egész életüket, amelyet folyamatos rettegésben, kiszolgáltatottságban és bizonytalanságban élnek. Hogy folyamatosan meg kell felelniük, undorító dolgokat kell csinálniuk és félni közben, hogy elveszítik a nagyfőnök bizalmát, vagy a nagyfőnök valamelyik csicskájának a bizalmát, és akkor nekik és családjuknak végük van. És ha minden sikerül és sosem kerülnek ki a körből, akkor a végén elmondhatják magukról, hogy egy elvtelen, aljas, nyomorult bűnözőkből és seggnyalóikból álló taszító társaságban élték le nyomorúságos életüket, amelyiknek semmi értelme nem volt, semmi célja nem volt. Arról nem beszélve, hogy legkésőbb az élet végén bizony minden embernek van legalább egy nagyon tiszta pillanata, amelyik elől nincs menekvés, nincs hazugság, nincs átverés, nincs megúszás: van egy pillanat, amikor minden ember számára teljesen egyértelműen tiszta és világos lesz, hogy ő jó ember vagy szar ember volt az életben. Akik most a magyarokat magyarok ellen fordítják, helikopterrel járnak esküvőre meg vadászni, szétbasznak családokat és iparágakat, megyéket és városokat, akik gyűlölni és rettegni tanítják a magyarokat, akik üldözik, bántják, fenyegetik, zsarolják és meglopják a magyarokat - azok szar emberek. És szar emberek között élik le a szar életüket, és azért lopnak egyre többet, azért egyre gusztustalanabbak, azért nincs határa az ocsmány viselkedésnek, mert maguk elől menekülnek. Maguknak akarják bizonyítani, hogy nem is hiábavaló a nyomorult életük, hogy ők igazából jó emberek, hogy ők jó magyarok, hogy ők építenek és fejlesztenek egy csomó mindent - csak a tükörnek játszanak.

A tükörnek bizonygatják kétségbeesve a jó fiút, különben jön az iszonyú gondolat, hogy ők igazából minimális méretű, minimális fontosságú jelentéktelen szar emberek, akik tönkretették már megint ezt a szerencsétlen országot.

És ti, a követőik pedig azzal foglalkoztok, hogy a többi, számukra és számotokra alacsonyabb rendűnek gondolt magyart utáljátok, bántjátok, üldözitek, kirekesztitek, vegzáljátok, meglopjátok, hogy a sajátjaitok ellen fordultok, hogy családokat szakítotok szét, hogy kenyérkeresőket taszítotok teljes kétségbeesésbe, hogy gyerekek százezreitől veszitek el a jelent és a jövőt.

Ezzel foglalkoztok mind. Amíg nem tanul meg ez az ország egymással élni és együttműködni, egymást elfogadni, egymást magyarnak tekinteni, egymással beszélni, egymással problémát megoldani, egymással kezet fogni, egymás elpusztítása helyett egymás mellett nyugalomban élni, addig ez az ország halálra van ítélve. Nem Soros, az EU, az ENSZ, a migránsok, és a háttérhatalmak ítélik halálra. Hanem saját magukat a magyarok. Az nem nemzet, amelyik egymás torkának esik. Az nem nemzet, amelyik csak némelyik, önkényesen kiválasztott tagját tekinti magyarnak. Az nem nemzet, amelyik gyűlöli saját magát. Az nem nemzeti, amelyik a saját lakossága nagy részétől megvonná az állampolgárságot.

És így nem is lesz soha. Sőt, így ne is legyen soha. Így az lesz, ami ő valójában: egy szedett-vedett, habzó szájú csürhe, amelyik nem érti saját magát, nem érti a környezetét, nem érti a világot, nem ért semmit, csak hangos, buta és ordenáré. És a saját nyomorult viselkedése teszi tönkre az életét és a jövőjét. És ezért kell folyton mást okolni, mert még ahhoz is gyáva, hogy elővegyen végre egy tükröt.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése